Om / kontakt

Velkommen til eticos · kosmetisk speciallægeklinik

Jeg hedder Pia og jeg har arbejdet som sygeplejerske / operationssygeplejerske i over 25 år. Fra  2009 - 2014 har jeg arbejdet som kosmetisk sygeplejerske på Aleris-Hamlet i Aalborg og Herning.

I 2014 fulgte jeg min drøm og åbnede min egen klinik i Thisted.

Jeg har specialiseret mig i at udføre behandlinger som fremhæver din naturlige skønhed og dine personlige træk, så du opnår et naturligt flot udtryk.

eticos - kosmetisk speciallægeklinik har været certificeret Restylane® klinik siden 2014 og jeg har ligeledes været certificeret Restylane® behandler siden 2014 – og jeg deltager løbende på kurser samt kongresser, for at tilegne mig den nyeste viden indenfor området.

En følelse af, at være den bedste udgave af dig selv

Jeg sætter en stor ære i at imødekomme alle som måtte have interesse i kosmetiske behandlinger og lægger stor vægt på trygge omgivelser, høj faglighed og vigtigst af alt tilfredse klienter.

I min klinik vil du til forundersøgelsen forud for behandling med Botulinum A-toxin (Botox) møde min klinikansvarlige læge; dermatolog Ann-Kathrine Rossau. Send mig gerne en mail eller ring med henblik på en tidsbestilling hos hende.

Jeg foretager forundersøgelse forud for andre kosmetiske behandlinger og her kan du booke tid online.

Hvis jeg har vakt din interesse, så book en GRATIS FORUNDERSØGELSE, hvor vi drøfter behandlingsmulighederne, ud fra dine ønsker og behov.

NB! Efter din GRATIS FORUNDERSØGELSE, kræver Sundhedsstyrelsen, at du har en betænkningstid på 2 dage, inden du kan modtage behandling!

Jeg vil altid gerne være dig behjælpelig med råd og vejledning og du er derfor velkommen til at kontakte mig på tlf. 21 47 50 70 eller e-mail pia@eticos.dk

Klinikken ligger i Thisted i dejlige Thy midt imellem hav og fjord. Lige udenfor døren er der masser af P-pladser. Der er altid kaffe på kanden – og i køleskabet finder du en kold vand med citrussmag eller en kold sodavand.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen
Pia Vestergaard Andersen
Kosmetisk sygeplejerske

Velkommen til

eticos · kosmetisk speciallægeklinik

Klinikken ligger i Thisted i dejlige Thy midt imellem hav og fjord. Lige udenfor døren er der masser af P-pladser. Der er altid kaffe på kanden, lidt til den søde tand – og i køleskabet finder du en kold vand med citrussmag eller en kold sodavand.

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen
Pia Vestergaard Andersen
Kosmetisk sygeplejerske & indehaver

Rul til toppen