Behandling med

Restylane®

Hvad er Restylane®?

Produkterne med Restylane® udglatter rynker, forynger huden, skaber fyldigere læber og fremhæver ansigtskonturerne.

Restylane® er en krystalklar gel som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette struktur og volumen. Restylane® er en ikke-permanent filler og selvom resultatet er langvarigt, skal behandlingerne gentages for at bevare effekten. En behandling med Restylane® holder normalt i 6–12 måneder, dog viser nyere kliniske undersøgelser, at effekten kan holde i op til 18 måneder med én enkelt genbehandling.  Efter seks måneder skal man normalt have en genbehandling for at bevare effekten i læberne.

Gelen er baseret på Hyaluronsyre, som ligner kroppens egen Hyaluronsyre og er ikke-animalsk, hvilket betyder, at en hudtest ikke er nødvendig og at risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er minimal. Hyaluronsyre forekommer naturligt i næsten alle levende organismer og fungerer som støddæmper og smøremiddel i de bevægelige dele af kroppen. Samtidig har Hyaluronsyre betydning for heling og gendannelse af væv.

Kliniske undersøgelser viser, at skønhedsprodukter indeholdende Restylane er effektive og sikre at anvende.

Hvorfor vælge Restylane®?

Det er naturligt. Det er sikkert. Det er som skabt til dig.
Millioner af mennesker har valgt behandlinger med Restylane®, og produktet er dermed en af verdens mest benyttede æstetiske injektionsbehandlinger baseret på Hyaluronsyre. Restylane® giver dig en række muligheder for at forbedre udseendet, med resultater, der er lige så unikke som dig selv.

Du bør vælge Restylane®, hvis du ønsker en skønhedsbehandling, som er naturlig, tryg og skræddersyet til dine individuelle behov, og hvor resultatet er synligt med det samme. Restylane® påvirker ikke bevægelserne i ansigtet eller ansigtsudtrykket. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor for at sygemelde dig, men kan i stedet med det samme fortsætte dine daglige gøremål. Behandlinger med Restylane® er baseret på den unikke NASHA™´-teknologi med Hyaluronsyre som minimerer hudens reaktion og sikrer en langvarig virkning.

Priser

  • 0,5 ml: Kr. 1.500,-
  • 1,0 ml: Kr. 2.500,-
  • 2,0 ml: Kr. 4.700,-
  • 3,0 ml: Kr. 6.600,-

Alle priser er inklusiv moms. (Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer).

Rul til toppen