SkinPen®

Få din indre skønhed frem med SkinPen® Precision

Den mest teknologisk-avancerede hudfornyelsesenhed

Forny din hud naturligt med SkinPen® Precision

Hvad er SkinPen® Precision?

SkinPen® Precision er en førende enhed inden for hudfornyelse, der skaber midlertidige små mikroskopiske kanaler i din hud. Denne enkle procedure aktiverer kroppens naturlige helingsproces af huden ved at øge kollagen og elastin, så din hud får et sundere og mere ungdommeligt udseende. Få din hud til at se mere ungdommelig og yngre ud med SkinPen® Precision.

SkinPen® Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle aknear og fine linjer & rynker. SkinPen® Precision kan også bruges til at genoprette hudens unormale pigmentering, der ofte skyldes hudtilstande såsom Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo.

Ny kollagen - ny dig

Hvorfor bliver kollagen omtalt i medierne?  Hvorfor har det så stor betydning inden for medicinsk æstetik og hudforyngelse?

Kollagen og elastin er de vigtige proteinfibre i huden, der giver støtte og elasticitet. Disse fibre nedbrydes, efterhånden som vi ældes, hvilket giver fine linjer, rynker, slap hud, og store porer. Ved at regenerere kollagen og elastin, kan man få et mere ungdommeligt udseende.

Kollagen spiller en central rolle i ardannelse, som for eksempel ar der dannet på grund af akne. Forkerte signaler i pigmentet fører til dyschromia som for eksempel Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. Hudfornyelse kan være vigtig for at forbedre udseendet af disse tilstande.

Aktiver din egen kollagen for en mere ungdommelig hud

SkinPen® Precision er enkel, behagelig og effektiv og kan give hudforyngelse efter blot 30 minutter.

Hvad kan du forvente

Let Bedøvende: Lokal bedøvelse benyttes for at sikre maksimal komfort under behandlingen.

Enkel Behandling: SkinPen® Precision skaber tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden for at fremkalde kroppens naturlige sårhelingsproces.

Denne helingsproces virker på det sted der behandles, og den fornyer vævet, hvilket resulterer i nyt kollagen og elastin, som giver din hud et yngre, mere fast og strålende udseende.

Fugter og Beskytter: LIFT Hydrogel påføres behandlingsområdet for at reducere friktion, hvilket øger hudens glathed og komfort.

SkinPen® Precision er det bedste valg for fantastiske resultater

SkinPen® Precision er klinisk bevist sikker og effektiv. Det er den eneste FDA-godkendte enhed og procedure, der er CE-mærket, og som er understøttet af mere end 90 uafhængige valideringsundersøgelser.*

SkinPen® Precision: Lad din krops egen kollagen gøre arbejdet - naturligt

Helt naturligt: Jump-start dit nye kollagen uden brug af varme, kemikalier, eller invasive injektioner. Få smuk og mere ungdommelig hud.

Komfortabel: Let bedøvende creme kan bruges til at sikre maksimal komfort.

Sikker og Effektiv: Dokumenterede resultater fra en behandling, du kan stole på.

Hurtigt og nemt: Kom hurtigt tilbage til dit liv med kort eller ingen bedringsperiode.

For alle hudfarver og -typer året rundt!

Tilslut dig mere end 2 millioner patienter verden over, der har tillid til SkinPen® Precision

Behandlingens tilfredshedsniveau: 85% af patienterne rapporterede tilfredshed med behandlingen efter 1 måned og 6 måneder.

Behandling anbefalet til familie og venner: 90% ved 1 måned og 6 måneder.

Priser

  • Behandling af ansigt: Kr. 1.350,-
  • Forløb med 3 behandlinger af ansigt: Kr. 3.500,-
  • Behandling af ansigt og hals: Kr. 1.600,-
  • Forløb med 3 behandlinger af ansigt og hals: Kr. 4.500,-

Alle priser er inklusiv moms. (Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer).

Før og efter fotos

Rul til toppen