Mørke rande og indfald under øjnene

Hvis man har tendens til mørke rander samt indfald under øjnene, kan det være årsag til, at man kommer til, at se træt og uoplagt ud.

Dette kan afhjælpes ved, at man med en speciel teknik, lægger lidt Restylane® under huden svarende til tåretrug/tear troughs, hvilket vil løfte huden op i samme niveau som det omkringliggende væv.

Dette bevirker, at du ændrer på skyggeforholdende, får et mere friskt udtryk og fjerner fokus fra mindre poser under øjnene. Samtidigt forbedres fylden, tonen og spændstigheden i huden. Det er en ukompliceret behandling med et øjeblikkeligt og overbevisende resultat.

Årsager til mørke rande og indfald under øjnene

Ofte er mørke rande under øjnene arveligt, dog kan mange andre faktorer have afgørende betydning. Allergi, for lidt søvn, eksem eller for lidt væske kan være medvirkende til trætte og mørke øjenomgivelser.

Den ikke-permanente Restylane® filler er særligt velegnet til at forbedre hule øjenomgivelser og mørke rande under øjnene.

  • 0,5 ml: Kr. 1.500,-
  • 1,0 ml: Kr. 2.500,-

Alle priser er inklusiv moms. (Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer).

Ikke træt mere

Kundeudtalelse

eticos behandlede skønne Sara for "indfald/mørke rande" under øjnene, og fik denne dejlige tilbagemelding fra hende:

"Inden behandlingen fik jeg næsten dagligt af vide, at jeg så træt ud, selvom jeg ikke var træt. Hvilket man selvfølgelig bliver frustreret over at høre gang på gang. Behandlingen har gjort en kæmpe forskel for mit ydre samt mit indre. Jeg får ikke længere af vide, at jeg ser træt ud (kun hvis jeg oprigtigt er træt) hvilket jeg er super glad for"!

Sara Bej, eticos kunde

Før og efter fotos

Rul til toppen