Behandling med

Profhilo®

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk, da vi mister kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, hvilket medfører en aldrende- og løs hud.

Faktisk går det allerede den forkerte vej efter du har passeret de 25 år. UV stråler fra solen er en af de største syndere til at huden ældes hurtigere og det er derfor vigtigt at du dagligt beskytter din hud med solfaktor.

  • Profhilo® er den nyeste og mest innovative behandling på markedet og kan hjælpe dig med at stramme huden op og reducere synlige rynker.
  • Profhilo® er udviklet til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.
  • Det kan hverken sammenlignes med Botox eller fillers.
  • Profhilo® er revolutionerende og i en kategori for sig.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo® indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores kroppe og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo® er varmebehandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Ny og inovativ teknologi

Profhilo® er stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Det har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre i markedet, hele 32 mg/ml, og den innovative stabilisering – og injektionsteknik gør, at produktet virker vævsfyldende og på den måde udjævner områder med kreppet og løs hud.

Profhilo® har bioremodelerende effekt, hvilket vil sige, at Profhilo forynger alle celletyper. Det høje koncentrat af Hyaluron i Profhilo-gelen forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces.

Sådan foregår behandlingen

Profhilo® injiceres via meget få stik i området med løs og kreppet hud, i et kurforløb af 2 behandlinger med 4 ugers interval.

Den unikke 5-punktsteknik sikrer maksimal spredning af produktet, hvilket resulterer i at huden over de efterfølgende ugerfremstår mere opstrammet, jævn og glat, da produktet selv fordeler sig ned igennem vævet, og ikke kun der hvor injektionenudføres. Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved filler injektioner, derfor bliver resultatet aldrig kunstigt og unaturligt!

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan injektionspunkterne, hvor Profhilo er injiceret, ses. Det kan ligne små myggestik som forsvinder indenfor 12-24 timer. Der kan endvidere opstå forbigående blå mærker, men som udgangspunkt kan man sagtens tage på arbejde dagen efter.

4 uger efter første injektion vil huden være betydeligt strammet op. Her anbefales det at lave endnu en behandling.

Resultatet af behandlingen er individuel, og kan holde over et år. Vi anbefaler at vedligeholde resultatet minimun én gang om året, for de fleste vil en genbehandling dog efter 6-8 måneder give det flotteste og mest naturlige resultat.

1 område af enten ansigt, hals eller dekolletage

  • 1. behandling med 2,0 ml: Kr. 2.900,-
  • 2. behandling med 2,0 ml (4 uger efter 1. behandling): Kr. 2.700,-

Alle priser er inklusiv moms. (Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer).

Før og efter fotos

Rul til toppen