Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Om eticos

Velkommen til eticos – kosmetisk speciallægeklinik

v/Pia Vestergaard Andersen
Akacievej 14 (NY Adresse pr. 27.07.20)
7700 Thisted
Tlf. 21 47 50 70
E-mail: pia@eticos.dk
CVR-nr. 28 88 96 66

I min klinik tilbyder jeg rynkereduktion og hudforbedring med Restylane®, Azzalure®/Botox og Dermaroller professionel.

Jeg har været sygeplejerske i mere end 25 år – og siden 2009 har jeg arbejdet med kosmetiske behandlinger, bl.a. hos Danmarks største privathospital; Aleris-Hamlet i Aalborg og HerningI februar 2014 åbnede jeg egen, klinik og har efterhånden udført mange tusinde kosmetiske behandlinger som godkendt behandler af Sundhedsstyrelsen.

eticos - kosmetisk klinik har været certificeret Restylane® klinik siden 2014 og jeg har ligeledes været certificeret Restylane® behandler siden 2014.

Jeg deltager løbende på kurser samt kongresser, for at tilegne mig den nyeste viden indenfor området.

Klinikansvarlig læge er dermatolog Jon Diernæs.

Hvis jeg har vakt din interesse, så book en GRATIS FORUNDERSØGELSE, hvor vi drøfter behandlingsmulighederne, ud fra dine ønsker og behov.

Du skal være opmærksom på, at en forundersøgelse forud for en behandling med Botox/Azzalure skal foretages af dermatolog Jon Diernæs. Send gerne en mail eller ring med henblik på tidsbestilling.

Jeg foretager forundersøgelse forud for andre kosmetiske behandlinger og her kan du booke tid online.

NB! Efter din GRATIS FORUNDERSØGELSE, kræver Sundhedsstyrelsen, at du har en betænkningstid på 2 dage, inden du kan modtage behandling!

Jeg vil altid gerne være dig behjælpelig med råd og vejledning og du er derfor velkommen til at kontakte mig på tlf. 21 47 50 70 eller e-mail: pia@eticos.dk

Se prisliste