Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Behandling af bekymrings-/vredesrynker mellem bryn med Azzalure (Botox)

Bekymringsrynker eller vredesrynker er dynamiske rynker, som opstår på grund af gentagne muskelsammentrækninger i området mellem øjenbrynene.

De består oftest af to eller tre lodrette furer og kan være medvirkende til, at give ansigtet et permanent vredt eller bekymret udtryk. Rynkerne opstår naturligt i takt med at vi bliver ældre, og har et længerevarende brug af vores ansigtsmimik, bag os.

Til disse rynker er en behandling med Azzalure (Botox) en effektiv behandlingsmetode, da impulsoverførslen mellem nerve og muskel hæmmes. Dette resulterer i, at musklen ligger i ro, og huden glattes ud – også hvis du har en kraftig muskulatur.

Behandling af ét område kr. 1.500,-

NB! Er du ny kunde koster 1. behandling af ét område kun kr. 800,-

Efterfølgende kr. 1.500,-

Læs mere om Azzalure

Se prisliste

Hanne er glad igen :)

Når du bruger din mimik, smiler, ser overrasket eller bekymret ud, sker der små muskelsammentrækninger af de muskler der ligger under huden. Jo mere mimik du bruger, jo flere rynker får du. Mange rynker er meget charmerende og er med til, at give dit ansigt karakter, mens andre ikke gør noget godt for dit ansigt.

Bekymringsrynker eller vredesrynker er furer der naturligt opstår mellem brynene med alderen. Mimik svarende til dette område gør som oftest ikke noget godt for dit ansigt, idet du kommer til at se vred eller bekymret ud. De fleste bekymringsrynker kan behandles med små doser Azzalure (Botox), som dæmper aktiviteten i de muskler der skaber rynkerne.

Hanne var træt af sit vrede og bekymrede udtryk, og valgte derfor at få behandling med Azzalure (Botox) svarende til området. Efter behandlingen udstråler Hanne den søde, glade og energirige kvinde hun er.

eticos-kosmetisk-klinik-panderynker-hanne-efter.jpg