Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Rul dig til en sund og smuk hud med HomeRoller8

Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Enten som enkeltstående hjemmebehandling eller som supplement til den professionelle ClinicRoller8-behandling i klinikken, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med HomeRoller8 med synlig forbedring af hudens udseende og struktur til følge

Behandlingen skal udføres blidt uden tryk – du skal blot lade rullen gøre arbejdet. Rullens 540 fine nåle har en længde på kun 0,5 mm, hvilket giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden. Efter behandlingen påfører du Serum8, som indeholder hyaluronsyre, sucroseoctasulfat og AHA (frugtsyre) som alle understøtter nydannelsen af collagen, som giver en styrket og sundere hud.

Regelmæssig brug af HomeRoller8 fjerner døde hudceller, forøger cellefornyelsen og mikro-cirkulationen, hvilket medfører et friskere og yngre udseende, fordi overhuden bliver op til 30% tykkere og næringsoptaget i huden bliver øget med mere end 300 gange.

Behandlingen med HomeRoller8 medfører derfor også forøget virkning af dine dyre ansigtsprodukter. HomeRoller8 må ikke bruges på akne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud. HomeRoller8-konceptet er udviklet i Danmark af læge Niels Bukh, og er baseret på naturens principper, når den fornyer og forynger din hud.

HomeRoller8-sæt indeholder:

  • HomeRoller8 med 540 nåle, der er 0,5 mm lange
  • Serum8 (30 ml)
  • Cleanser8 til desinfektion af huden
  • Dermaroller Cleaner8 til desinfektion af rullen inden brug

De fire produkter i Serum8-hjemmebehandlingssættet leveres i en elegant silkepose, som er praktisk og beskytter produkterne på badeværelset, og når du rejser

Pris for HomeRoller8-sæt: Kr. 1.585,-

Se prisliste