Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Gratis forundersøgelse og første behandling af eet område kun kr. 800,-

 

Hos eticos kosmetisk klinik tilbyder jeg GRATIS forundersøgelse, endvidere tilbyder jeg alle den første behandling med Azzalure® (Botox) af eet område til kun kr. 800,-

NB! Efter din GRATIS FORUNDERSØGELSE, kræver Sundhedsstyrelsen, at du har en betænkningstid på 2 dage, inden du kan modtage behandling!

Jeg har været operationssygeplejerske i mere end 20 år og har i 5 år arbejdet som kosmetisk sygeplejerske på Aleris-Hamlet Privathospitaler i henvoldsvis Aalborg og Herning, inden jeg i 2014 åbnede egen klinik, så i dag har jeg udført mere end 4.000 kosmetiske behandlinger.

Jeg vil altid gerne være dig behjælpelig med råd og vejledning og du er derfor velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 21 47 50 70 eller e-mail: pia@eticos.dk

Kundeudtalelse:

 

eticos behandlede skønne Sara for "indfald/mørke rande" under øjnene, og fik denne dejlige tilbagemelding fra hende:

"Inden behandlingen fik jeg næsten dagligt af vide, at jeg så træt ud, selvom jeg ikke var træt. Hvilket man selvfølgelig bliver frustreret over at høre gang på gang. Behandlingen har gjort en kæmpe forskel for mit ydre samt mit indre.

Jeg får ikke længere af vide, at jeg ser træt ud (kun hvis jeg oprigtigt er træt) hvilket jeg er super glad for"!

Sara Bej, eticos kunde

eticos-kosmetisk-klinik-moerke-rande-indfald-under-oejnene-sara-bej-efter-01.jpg