Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Hvad er Restylane?

Produkterne med Restylane® udglatter rynker, forynger huden, skaber fyldigere læber og fremhæver ansigtskonturerne.

Restylane er en krystalklar gel som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette struktur og volumen. Restylane er en ikke-permanent filler og selvom resultatet er langvarigt, skal behandlingerne gentages for at bevare effekten. En behandling med Restylane holder normalt i 6–12 måneder, dog viser nyere kliniske undersøgelser, at effekten kan holde i op til 18 måneder med én enkelt genbehandling.  Efter seks måneder skal man normalt have en genbehandling for at bevare effekten i læberne.

Gelen er baseret på Hyaluronsyre, som ligner kroppens egen Hyaluronsyre og er ikke-animalsk, hvilket betyder, at en hudtest ikke er nødvendig og at risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er minimal. Hyaluronsyre forekommer naturligt i næsten alle levende organismer og fungerer som støddæmper og smøremiddel i de bevægelige dele af kroppen. Samtidig har Hyaluronsyre betydning for heling og gendannelse af væv.

Kliniske undersøgelser viser, at skønhedsprodukter indeholdende Restylane er effektive og sikre at anvende.

Hvorfor vælge Restylane?

Det er naturligt. Det er sikkert. Det er som skabt til dig.
Millioner af mennesker har valgt behandlinger med Restylane, og produktet er dermed en af verdens mest benyttede æstetiske injektionsbehandlinger baseret på Hyaluronsyre. Restylane giver dig en række muligheder for at forbedre udseendet, med resultater, der er lige så unikke som dig selv.

Du bør vælge Restylane, hvis du ønsker en skønhedsbehandling, som er naturlig, tryg og skræddersyet til dine individuelle behov, og hvor resultatet er synligt med det samme. Restylane påvirker ikke bevægelserne i ansigtet eller ansigtsudtrykket. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor for at sygemelde dig, men kan i stedet med det samme fortsætte dine daglige gøremål. Behandlinger med Restylane er baseret på den unikke NASHA™´-teknologi med Hyaluronsyre som minimerer hudens reaktion og sikrer en langvarig virkning.

Se prisliste