Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Laserbehandling mod uønsket hårvækst

En laserbehandling mod uønsket hårvækst foregår med IPL (Intenst Pulserende Lys) ved at lys skydes ned i huden og søger efter farvestof i hårsækken. Energien fra lyset vil absorberes af farvestoffet, varme hårsækken op til ca. 65 grader, hvorved det sprænges og hårsækken går til grunde. Det er en forudsætning for et resultat at hårene er mørke.

Ved at behandle 6-8 gange med 6 ugers interval i ansigtet og 8 ugers interval på kroppen, kan den samlede hårmængde reduceres med op til 70%. Behandlingsresultatet vil kunne påvirkes af hormonelle forandringer eller problemer.

Reduktionen er ikke permanent og må derfor vedligeholdes med enkelte behandlinger efter ca. 9 måneder til 2 år.

Behandlingen kan være forbundet med let ubehag, men kræver ikke bedøvelse eller sygemelding.

Før behandlingen:

Du må ikke være gravid eller amme når du modtager behandling med IPL. Lyse og røde hår kan ikke behandles. Det anbefales at man undgår sol, solarie og selvbrunger i minimum 4-6 uger inden behandlinge.

Efter behandlingen:

Det anbefales ligeledes man holder sig fra sollys, solarie og selvbrunger i minimum 4-6 uger efter behandlingen.

Mulige bivirkninger:

Der kan opstå rødme eller hævelse omkring den enkelte behandlede hårsæk eller hævelse af det behandlede område, brandsårsvabel eller generel ømhed.

Behandlingen kan først udføres efter minimum 2 dages betænkningstid efter krav fra Sundhedsstyrelsen.,

Ved spørgsmål om laserbehandling er du mere end velkommen til at kontakte eticos på tlf. +45 21 47 50 70 eller mail: pia@eticos.dk

Se prisliste