Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Professionel klinikbehandling med Dermaroller – og det virker, jeg har prøvet det selv!

Hvad er en professionel klinikbehandling?

En professionel behandling med Dermaroller er en effektiv behandling af rynker i ansigtet, på halsen og i området ved halsudskæringen. Endvidere har en behandling effekt på ar og acnear, fine linier og rynker, store porer og grov hudstruktur, pigmentpletter, strækmærker og solskadet hud.

Dermaroller er en effektiv hudforyngende behandling, som provokerer hudens celler til, at producere collagen ved, at simulere en ”skade” i huden. Når huden tror den er skadet, vil den frigøre en række væksthormoner således, at collagen produktionen sættes i højeste gear og huden forynges. Hudforyngelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter en professionel behandling.

Dermaolleren ligner en lille malerrulle med små nåle på. Den rulles over huden i forskellige retninger med det formål, at lave tusinder af mikroskopiske huller i huden. Det er gennem disse små huller, vitaminerne sluses ned i huden.

Efterfølgende vil huden være rosa, og føles varm, og se ud som solbrændt hud. Rødmen vil aftage efter ca. 4-5 timer, og vil være næsten normal næste dag.

Inden behandlingen påbegyndes, vil huden blive bedøvet med en creme, som skal ligge på i 30 minutter.

Jeg har selv prøvet behandlingen, og den er stort set smertefri.

Selve behandlingen vil oftest vare 20-30 minutter.

Hvor længe holder resultatet af en professionel behandling?

Behandlingen giver en naturlig og langvarig forbedring af det behandlede område. Jeg anbefaler normalt en serie på tre behandlinger med 4-6 ugers interval med efterfølgende vedligeholdelsesbehandling én gang om året. Ved behandling af akne-ar og andre former for ar, kan det være nødvendigt at øge antallet behandlinger til 5.

Behandlingen må ikke udføres hvis du danner dårlige ar (keloider), har hudinfektioner eller har dårligt reguleret sukkersyge. Du skal også oplyse hvis du har nedsat størkningsevne. Desuden må du ikke være gravid eller amme.

Professionel Dermaroller klinikbehandling, pr. behandling kr. 1.500,-

Rynker på overlæbe, Dermapen, pr. behandling kr. 1.000,-

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 21 47 50 70 eller på e-mail: pia@eticos.dk

Se prisliste