Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Hvad er Azzalure®/Botox?

Botulinum toxin a, også kendt som Botox/Azzalure® er et flydende stof der injiceres med en tynd nål, og som bl.a. er velegnet til at behandle bekymringsrynker i panden, vrede rynker mellem øjenbrynene, smilerynker omkring øjnene etc.

Botox er et lægemiddel der har været benyttet siden 1980’erne og er i dag den hyppigste lægelige kosmetiske behandling.

Hvordan virker det?

En injektion med Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket fuldstændigt afslapper musklen. Derved bliver de muskler som folder huden, for eksempel i panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen er gradvis og har kun effekt på de såkaldte dynamiske rynker, dvs. de rynker der fremkommer ved sammentrækning af muskler.

Hvornår indtræder effekten og hvor længe holder resultatet?

Den fulde effekt fremkommer efter 2-14 dage og holder mellem 2 til 14 måneder. 30 % af patienterne har dog fortsat en effekt 6 måneder efter en injektion med Botox.
I de fleste tilfælde fremkommer en rynkereduktion på ca. 50% efter et par uger, men en behandling med Botox har også på sigt en yderligere effekt, såfremt der behandles igen, inden der er genopnået fuld bevægelighed i området.
Dette giver huden lejlighed til at restituere og dermed vil selv ganske dybe rynker kunne forsvinde forudsat, at man er påpasselig med at blive behandlet før virkningen er helt ophørt.

Følesansen i det behandlede område er uændret. Mange er nervøse for, at en behandling med Botox kan give ansigtet et mimikløst udtryk, dette behøver dog bestemt ikke være tilfældet, da det afhænger af, hvor og hvor meget der injiceres. Botox er godkendt i Danmark som lægemiddel til kosmetiske formål

Botox må ikke bruges i områder med infektion, som for eksempel ved forkølelsessår, herpes og akne. Grundet forskningens manglende viden på området anbefales det også, at man ikke modtager behandlinger med Botox under graviditet eller under amning.

Behandling af ét område kr. 1.500,-

NB! Er du ny kunde koster 1. behandling af ét område kun kr. 800,-

Efterfølgende kr. 1.500,-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte eticos på tlf. +45 21 47 50 72 eller mail pia@eticos.dk

Se prisliste